|
|
Lån  


 
Annonce:


Gummibåde
Indhold på siden:

Trixie Gummibåd - S-M: L 97 x B 65 cm, blå.
Hvem har brug for en knaldrød gummibåd, når man i stedet kan have en smuk blå båd med potemønster? Båden fra Trixie er særligt udviklet til hunde, der elsker at boltre sig i vandet. Den er perfekt til interaktiv vandleg og sikrer sjov og ballade hos både mennesker og dyr. Når i er ved vandet, skal båden blot.
Kategori: Kæledyr - Pets
Intex Gummibåd 200 Explorer Pro.
.
Kategori: Udeleg - Legetøj Legetøj Udendørsleg Strandleg
Bisgaard gummibåd (Blå).
Bisgaard gummibåd Model: Rubber Boot "star" 92003999.
Kategori: Børnesko - Gummistøvler
Playmobil Sømand med gummibåd- 6795 - PLAYMOBIL 1.2.3.
PLAYMOBIL et fint sæt til badekaretDu kan tage dette PLAYMOBIL sæt med i badekaret. Det indeholder en fin PLAYMOBIL gummibåd - og en PLAYMOBIL sejler..
Kategori: Legetøj - PLAYMOBIL 1.2.3
SUN Gummibåd med oppustelig bund.
Denne SUN gummibåd leveres med en oppustelig bund, hvilket giver en meget nem håndtering ved udpakning og indpakning, samt naturligvis ved opbevaring. Der er tale om en gummibåd i absolut topklasse, som kan benyttes overalt. Er kvalitetssikret under va.
Kategori: Vandsport - Default Category Diverse udstyr Gummibåd og tilbehør
Hydro-force - Oppustelig Gummibåd Med Tilbehør - 155 Cm - Rød Sort.
Ønsker du spænding og adrenalin? Så er du kommet til den rette gummibåd! Den opfylder nemlig alle de grundlæggende behov for rafting! Gummibåden har oppusteligt gulv,....
Kategori: Udeleg -
Morten Strøksnes Havbogen: Eller kunsten at fange en kæmpehaj fra en gummibåd på et stort hav gennem fire årstider.
Havbogen: Eller kunsten at fange en kæmpehaj fra en gummibåd på et stort hav gennem fire årstider (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Morten Strøksnes - Forlag: Don Max - ISBN-13: 9788740055160.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Sevylor XR86GTX-7, Gummibåd.
Sevylor XR86GTX-7, Gummibåd XR86GTX-7, Gummibåd Sevylor.
Kategori: Vandsport - Båd
Aqua Marina Deluxe Sport Gummibåd Træ Dørk 296x153 CM.
Aqua Marina Deluxe Sport Gummibåd Træ Dørk 296x153 CM.
Kategori: Vandsport - Fritid&Sport; - Sportsudstyr - Vandsport - Gummibåde|Fritid&Sport|Sportsudstyr|Vandsport|Gummibåde
Havbogen eller kunsten at fange en kæmpehaj fra en gummibåd på et stort hav gennem fire årstider.
To mænd i en lille båd på de store dybder helt oppe ved Lofoten. Et monster i havet under dem: den sagnomspundne grønlandske kæmpehaj, der kun sjældent kommer op til overfladen. Den kan blive op til otte meter lang, vejer mere end et ton – og kan blive op til 500 år …Den krabat har de to venner besluttet at.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Bestway Hydro Force Gummibåd 155 x 93 cm.
.
Kategori: Vandsport - Haven - Pools & Vandleg - Badedyr & Bolde
Playmobil ® City Action SEK-gummibåd 9362 - sort.
På flugten kører skurken i vandet med sit amfibiekøretøj og tror allerede, at han er i sikkerhed for politiet. Men, han har ikke regnet med de to betjente fra politiets indsatsstyrke i gummibåden. Selvfølgelig optager politiet straks forfølgelsen og anmoder med det samme om forstærkning fra luften. Så snart.
Kategori: Legetøj - Baby og småbørn|Dreng
Bestway Caspian oppustelig gummibåd med håndpumpe og årer 2,3 m 65046.
Denne oppustelig gummibåd 65046 fra Bestway har en længde på 230 cm og kan bruges som jolle. Den er nem at sætte op og ideel til lavt vand. Båden er lavet af højkvalitetsmaterialer og har en luftkammerkonstruktion med 2 kamre, og den er stabil, sikker og holdbar. Gulvbrædderne i krydsfinér gør båden.
Kategori: Diverse - Sportsartikler Friluftsliv Sejling & vandsport Sejlads & rafting Robåde
Bestway Kondor 2000 oppustelig gummibåd 61100.
Denne Bestway Kondor 2000 oppustelige gummibåd 61100 har en længde på 188 cm og kan bruges som en jolle. Den er nem at sætte op og er ideel til lavt vand. Båden er lavet af materialer af høj kvalitet, hvilket gør den robust og holdbar. Det oppustelige gulv giver en jævn overflade, hvilket giver stabilitet ude.
Kategori: Diverse - Sportsartikler / Friluftsliv / Sejling & vandsport / Sejlads & rafting / Robåde
Bestway Gummibåd Voyager 300 Grøn.
Bestway Voyager 300 - en oppustelig gummibåd med plads til to voksne og et barn, forsynet med en behagelig bund, der er skøn at sidde på. Gummibåden er udstyret med reb langs siderne, som gør det nemmere at holde balancen. Den har desuden seks plastikhåndtag placeret hist og her, så der er noget at gribe fat.
Kategori: Diverse - Fritid & Hobby Vandleg Gummibåde
Gummibåd - Over The Rainbow - Badelegetøj - Badering.
Gummibåd - Over The Rainbow - Badelegetøj - Baderinge Med denne helt specielle blanding af badering og gummibåd vil du helt sikkert vække behøring opsigt på stranden eller i poolen. Baderingen er formet som en båd med en overliggende regnbue. Tag din udkårne med på en tur i bølgerne og husk, at alting.
Kategori: Diverse - -sun2
Trixie Gummibåd - M-L: L 130 x B 90 cm, blå.
Hvem har brug for en knaldrød gummibåd, når man i stedet kan have en smuk blå båd med potemønster? Båden fra Trixie er særligt udviklet til hunde, der elsker at boltre sig i vandet. Den er perfekt til interaktiv vandleg og sikrer sjov og ballade hos både mennesker og dyr. Når i er ved vandet, skal båden blot.
Kategori: Kæledyr - Pets
Bestway Hydro Force Gummibåd 188 x 98 cm.
3 luftkamre Hurtig oppustning/udlukning af luft med skrueventiler Sikkerhedsventil Forstærket for-testet vinyl Reb hele vejen rundt med indbyggede ringe Oppustelig bund til ekstra comfort Kraftigt håndtag Kraftige årelåse Årebøjler Fortøjningsring Farve: orange Indeholder også kraftig lap til.
Kategori: Vandsport - Legeplads|Pool & tilbehør|Vandleg
Toftetaske (Seat bag) til SUN gummibåd.
Praktisk opbevaringstaske til alle løsdele under sejllads. Monteres på toften og sikrer indholdet mod gennemblødning..
Kategori: Vandsport - Default Category Diverse udstyr Gummibåd og tilbehør
V3
Kategorier på sider:

Gummibde Vddragter Rejser & Ferie Phngsmotorer Netbutikker Gode rd om gummibde Redningsveste Bdting Bde Opbevaring af gummibd Badedyr


 Du er her: Gummibåd - Netannoncer Gummibåd -